Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira presenta l’oferta d’activitats per aquest nou curs

Des de l’Associació han presentat un seguit de propostes culturals i formatives per aquest curs 2019-2020 amb la voluntat d’obrir encara més el seu local tant al barri com a la resta de la vila.

Aquests primers dies de setembre tothom enllesteix els calendaris i activitats de cara al nou curs 2019-2020. També ho ha fet l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira que ha presentat el gruix d’activitats que tenen previstes dur a terme en el seu local de la Plaça Vilanova ja des d’aquest mes de setembre. Jordi Junyent, president de l’Associació, i Olga Graells com a vocal, han presentat un seguit de propostes que recullen algunes de les que ja es feien la temporada anterior com el tai-chi i afegeixen iniciatives noves com ara teatre. Olga Graells.

HI haurà també un grup de costura, que servirà per compartir estona i experiències mentre es cus els dimarts a la tarda, i també per exemple un racó de dansa els dimarts al vespre.

Avançaven també que acolliran un cicle de xerrades que s’encetarà el dia 21 de setembre amb una xerrada taller sobre empoderament de la dona.

El president Jordi Junyent comenta que estan molt satisfets de com els està funcionant el nou local a la plaça de Vilanova. Un espai més accessible, a peu d’una plaça i que s’ha mostrat com un bon punt d’atracció tant per veïns com per persones d’altres barris propers.

Des de l’Associació recorden que tenen obert el local tots els divendres entre 2/4 de 7 de la tarda i les 8 del vespre per tal d’atendre tothom qui s’hi vulgui acostar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: