Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actriu Rosa Andreu ha ofert una masterclass d’interpretació en el marc de l’Escena Penedès

Dissabte al matí, l’actriu Rosa Andreu va conduir una classe magistral d’interpretació dins el programa del festival de teatre amateur Escena Penedès.

Durant quatre hores, des de les 10 del matí a les dues del migdia, Andreu va explicar les seves tècniques i recursos als actors i actrius amateurs que van participar a la sessió. Andreu explicava que «actuar és un joc molt terapèutic».Andreu va aprofitar per reivindicar també el paper bàsic del teatre amateur per mantenir viu el teatre arreu del país i com a font d’actors i actrius professionals.

Rosa Andreu, nascuda a Cornellà de Llobregat, és una coneguda i popular actriu que va saltar a la fama pels programes televisius Sense títol i Sense títol 2 amb Andreu Buenafuente i ja com a actriu i també presentadora en el Malalts de tele de Toni Soler i Albert Om, des de 1995 fins al 2000. Després i sempre a TV3, ha estat presentadora dels programes La nit amb… l’any 2001; Fes-t’ho mirar del 2001 al 2003 i Qui corre vola el 2002. En el teatre ha desenvolupat bona part dels seus abundants recursos artístics, participant en tots els muntatges del col·lectiu Trono Villegas, com El sexe nostre de cada dia, dirigit per Oriol Grau i que va merèixer el premi Els millors del 97 a la millor interpretació femenina col·lectiva. I a Sopa de ràdio, també dirigida per Oriol Grau, una obra d’encàrrec de la SER per commemorar el 75è aniversari i que va anar de gira per tot l’Estat. Ha estat coprotagonista de l’obra Chicas malas, dirigida per Ángel Alonso, i ha intervingut també en l’obra Pel davant i pel darrera, dirigida per Alexander Holms, al Teatre Principal i al Teatre Borràs, de Barcelona, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: