Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jurat del concurs de relats sobre voluntariat destaca la qualitat literària de les obres

Els dos guanyadors, Andrés Moreno i Francisco Oliva, són de la categoria sènior perquè la categoria juvenil va quedar deserta.

La Biblioteca Torras i Bages acollia aquest dijous al vespre l’acte de lectura del veredicte del segon concurs de relats sobre voluntariat que organitza la regidoria de participació i voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca.

El jurat, format pels escriptors David Monteagudo, Conchi Hito, Isabel del Pilar Valero i José Matas, ha destacat especialment la qualitat literària dels textos participants, que havien de basar-se en el tema del voluntariat i els valors que hi van relacionats.

Des de la regidoria, Ramon Zaballa ha explicat que l’Ajuntament de Vilafranca treballa en diferents línies al voltant del voluntariat: principalment, la sensibilització, l’assessorament a les entitats i la formació de les persones voluntàries.

Un dels participants del concurs ha estat l’Andrés Moreno, de Sant Quintí de Mediona. Moreno ha resultat ser un dels guanyadors d’aquesta segona edició del concurs amb el seu relat ‘La escuela’. L’altre guanyador ha estat Francisco Oliva, autor de ‘L’àtom, la ceba i la carxofa’.

Els dos guanyadors són de la categoria sènior perquè la categoria juvenil va quedar deserta.
El premi són 200 euros per a cadascun dels autors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: