Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles enceta l’agost amb la seva festa major

Els carrers de Sant Pere ja van començar a omplir-se de festa ahir, amb els darrers assajos dels balls i un concert del grup Trifàsic.

Tot i així, la festa grossa arribarà aquest vespre, amb una timbalada que continuarà amb un correfoc. La nit d’avui està prevista com una de les més intenses, amb el correbars, el pregó a càrrec del local Dionís Lluch i concert i festa amb DJ Hurtu.

Durant el cap de setmana tindran lloc els actes més folklòrics. Hi ha dues oportunitats per veure el seguici dels balls: dissabte a les sis de la tarda o diumenge a les dues del migdia.

Un altre dels actes més grans de la festa major és la Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans, que enguany arriba a la seva quinzena edició. La trobada tindrà lloc a dos quarts d’onze de la nit del dissabte, presentada per la periodista Txell Bonet, i consistirà en un concert de diferents cantautors dels Països Catalans.

Per altra banda, una de les cites més esperades és diumenge a dos quarts de dotze, quan el Mag Lari oferirà un espectacle de màgia. Sant Pere de Riudebitlles acollirà aquests i molts altres actes fins el dilluns 5 d’agost, en què es tancaran les festes amb un ball de nit.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: