Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les botigues del Centre Vila rematen les rebaixes al Fora Estocs a la rambla de Sant Francesc

Les botigues del Centre Vila treuen tot els productes que els queda de la temporada d’estiu.

Aquest any, però, tornen a la seva ubicació habitual a la rambla de Sant Francesc, després d’haver-se fet l’any passat a la plaça Constitució. D’aquesta manera, rematen el que els queda de les rebaixes. A més, enguany hi ha previst un espectacle infantil de set a vuit del vespre, amb un animador. A les primeres hores de l’obertura del Fora Estocs, les previsions ja eren molt bones.

El Fora Estocs se celebra a la rambla de Sant Francesc, però a les edicions d’hivern normalment es fa a la plaça de la Vila. Les dues ubicacions són ben valorades per comerciants i compradors, però presenten diferències.

De bon matí, les sensacions ja eren molt bones per part dels venedors. Les parades estaran obertes fins les nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: