Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP exigeix més presència de punts liles per Festa Major

Creuen que és necessari que el govern de Vilafranca destini més diners a la causa.

La CUP ha mostrat, aquest dimarts en roda de premsa, el seu desacord amb el tractament que està fent l’equip de govern vers els punts liles. Segons ha explicat la formació, només s’assegura la presència d’un punt lila durant els dies 28 i 30 d’agost i 1 de setembre a la zona del centre; i dos a la zona esportiva el 29 i 31 d’agost. Així doncs, els dies 29 i 31, no hi haurà cap punt de prevenció, sensibilització i abordatge de violències masclistes i LGTBIfòbiques al centre. Aquest fet ve donat, segons la CUP, per la baixa inversió per part de l’equip de govern en aquesta matèria. El pressupost en punts liles és de 6000 euros.

Creuen que és necessari que el govern de Vilafranca destini més diners a la causa. Els cupaires es mostren convençuts que hauria d’haver, com a mínim, un punt lila fix a cada espai d’oci al centre i un de mòbil a les zones on s’esdevinguin actes festius en el transcurs de la Festa Major.

Des de la Cup exigeixen també que s’instal·li un punt lila durant tots els actes festius multitudinaris com pot ser Carnaval o el Vijazz.

D’altra banda, es mostren preocupats per les agressions sexistes que es produeixen cada any per Sant Fèlix al carrer de la Palma durant el seguici. Demanen a l’equip de govern que prenguin mesures per assegurar que tots els balls i les seves integrants puguin ballar sense sentir-se assetjades.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Mites de la cançó
'La catedral' - Jaume Sisa
03:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic
04:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
02:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: