Diumenge, 20 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou conte de la Colla Espardenya ‘On és el Drac?’ es presenta enmig d’una gran expectació

La sala infantil de la Biblioteca Torras i Bages es va quedar petita aquest dilluns a la tarda per acollir la presentació del nou conte de la Colla Espardenya.

‘On és el Drac?’ torna a situar l’hàmster Fèlix i els seus amics en una aventura festamajorenca. Després dels Gegants i els Capgrossos, el tercer conte té el Drac de Vilafranca com a protagonista.

Les autores d’aquesta saga, Quima Ricart i Antònia Bonell, treballen conjuntament els contes tot i que la primera s’encarrega dels textos i la segona, de les il·lustracions. Abans de la presentació d’aquest dilluns, les dues es mostraven molt il·lusionades.

Els contes són molt senzills i estan pensats per a nens i nenes d’entre 2 i 6 anys però també hi ha canalla més gran a qui li criden l’atenció en estar protagonitzats per elements emblemàtics de la Festa Major de Vilafranca.

L’èxit de convocatòria de la presentació va fer que es programés una segona sessió a tres quarts de set de la tarda. Les autores van explicar el conte amb les il·lustracions com a suport i amb la col·laboració del Centre d’Expressió Plàstica Zig Zag, que va cedir peces del seu taller.

El contes de la Colla Espardenya estan editats per Quimantó És festa Major.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Un dia de rock
Programa de rock
01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González

Penedès Televisió

00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
El taller de l'artista
Samuel Martínez - joier

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: