Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou conte de la Colla Espardenya ‘On és el Drac?’ es presenta enmig d’una gran expectació

La sala infantil de la Biblioteca Torras i Bages es va quedar petita aquest dilluns a la tarda per acollir la presentació del nou conte de la Colla Espardenya.

‘On és el Drac?’ torna a situar l’hàmster Fèlix i els seus amics en una aventura festamajorenca. Després dels Gegants i els Capgrossos, el tercer conte té el Drac de Vilafranca com a protagonista.

Les autores d’aquesta saga, Quima Ricart i Antònia Bonell, treballen conjuntament els contes tot i que la primera s’encarrega dels textos i la segona, de les il·lustracions. Abans de la presentació d’aquest dilluns, les dues es mostraven molt il·lusionades.

Els contes són molt senzills i estan pensats per a nens i nenes d’entre 2 i 6 anys però també hi ha canalla més gran a qui li criden l’atenció en estar protagonitzats per elements emblemàtics de la Festa Major de Vilafranca.

L’èxit de convocatòria de la presentació va fer que es programés una segona sessió a tres quarts de set de la tarda. Les autores van explicar el conte amb les il·lustracions com a suport i amb la col·laboració del Centre d’Expressió Plàstica Zig Zag, que va cedir peces del seu taller.

El contes de la Colla Espardenya estan editats per Quimantó És festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: