Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick celebra els seus 25 anys amb el caliu dels espectadors

Amb la sala completament plena, el Kubrick va celebrar aquest dilluns el seu 25è aniversari.

Els espectadors i espectadores van acompanyar l’equip del cinema i la família Olivella – Ferran 25 anys després que aquell 26 d’agost del 1994 el Kubrick obrís les seves portes.

L’equip del Kubrick va preparar una sessió especial i oberta a tothom. La responsable del cinema, Maria Olivella, va donar la benvinguda al públic i va agrair-los la seva presència i fidelitat al llarg d’aquests anys. Per la seva part, el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, va destacar la tasca de la família Olivella – Ferran per portar cinema de qualitat a Vilafranca.

Tot seguit es van projectar a la pantalla els curtmetratges que diversos espectadors i espectadores van crear per felicitar l’aniversari i, entre els participants, es va sortejar un any de cinema gratuït.
Poc abans que comencés l’acte, Maria Olivella es mostrava molt contenta i agraïda per la resposta del públic.

La vetllada va continuar amb la projecció del concert d’homenatge a John Williams ‘A John Williams Celebration’, que es va enregistrar amb la Los Angeles Philarmonic Orchestra i sota la direcció de Gustavo Dudamel. Amb aquest concert i melodies cinematogràfiques tan mítiques com les d’Star Wars, Indiana Jones, Jurassic Park o Harry Potter, l’equip del Kubrick va voler compartir l’aniversari amb tots els espectadors i espectadores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: