Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Firart obre les seves portes amb un miler d’obres de 44 artistes

La fira d’art de petit format Firart obria les seves portes a la Capella de Sant Joan aquest dissabte al vespre.

Com cada any, a les portes de la festa major de Vilafranca, Petit Format organitza aquest autoservei de pintura i fotografia que té entre els seus objectius fer arribar l’art a tothom i recaptar fons per «la més típica». El Firart compta enguany amb més d’un miler d’obres de 44 artistes diferents, un 25% dels quals són de fora del Penedès.

A la zona de l’absis de la capella hi ha obres de format superior i de preus a partir dels 300€ que decideixen els mateixos artistes.

Com a novetat, enguany s’han incorporat al Firart obres històriques d’artistes del Penedès com Lluís Maria Güell, Parera Romagosa, Pere Lluís Via o Antonio Santos, entre d’altres.

D’altra banda, el Firart incorpora enguany una sèrie de litografies a través d’una col·laboració de Serveis Mèdics Penedès. Els beneficis que s’obtinguin per aquestes litografies seran destinats íntegrament a la Fundació Pasqual Maragall per la lluita contra l’Alzheimer.

Els i les artistes que participen al Firart cedeixen una obra de gran format per a la subhasta a benefici de la Festa Major, que tindrà lloc el diumenge a partir de dos quarts de set de la tarda al pati de l’escola Estalella i Graells.

Allà es coneixeran les obres guanyadores de la 26ena edició del Concurs Nadal Corpinnat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: