Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila fa un bon balanç de la botiga al carrer

Divendres a la tarda i dissabte durant tota la jornada va tenir lloc al centre de Vilafranca una nova edició de la botiga al carrer.

Organitzada per l’associació de comerciants Centre Vila, la campanya servia per animar la recta final de la temporada de rebaixes d’estiu abans de la rematada que suposa el Fora estocs.

Des de Centre Vila, la dinamitzadora de l’entitat Yolanda Lezcano feia un bon balanç de la botiga al carrer, sobretot pels bons resultats de la tarda de divendres.

La botiga al carrer és una campanya plenament consolidada dins el calendari comercial de Centre Vila. N’hi a l’estiu i a l’hivern, sempre coincidint amb la recta final del període de rebaixes.

La consolidació de la botiga al carrer es constata amb compradors i compradores que no perden l’oportunitat de fer un tomb per les parades dels establiments del Centre Vila. És el cas de la Beatriz Reina, que en aquesta ocasió ha aprofitat per comprar-se dos parells de sabates en una sabateria de la qual és clienta habitual.

A la botiga al carrer, els establiments associats al Centre Vila van muntar petites parades al davant mateix dels seus locals per oferir a la clientela articles rebaixats.

La campanya de rebaixes va començar als establiments comercials catalans el passat 28 de juny i s’allargarà fins al proper 31 d’agost.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: