Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila fa un bon balanç de la botiga al carrer

Divendres a la tarda i dissabte durant tota la jornada va tenir lloc al centre de Vilafranca una nova edició de la botiga al carrer.

Organitzada per l’associació de comerciants Centre Vila, la campanya servia per animar la recta final de la temporada de rebaixes d’estiu abans de la rematada que suposa el Fora estocs.

Des de Centre Vila, la dinamitzadora de l’entitat Yolanda Lezcano feia un bon balanç de la botiga al carrer, sobretot pels bons resultats de la tarda de divendres.

La botiga al carrer és una campanya plenament consolidada dins el calendari comercial de Centre Vila. N’hi a l’estiu i a l’hivern, sempre coincidint amb la recta final del període de rebaixes.

La consolidació de la botiga al carrer es constata amb compradors i compradores que no perden l’oportunitat de fer un tomb per les parades dels establiments del Centre Vila. És el cas de la Beatriz Reina, que en aquesta ocasió ha aprofitat per comprar-se dos parells de sabates en una sabateria de la qual és clienta habitual.

A la botiga al carrer, els establiments associats al Centre Vila van muntar petites parades al davant mateix dels seus locals per oferir a la clientela articles rebaixats.

La campanya de rebaixes va començar als establiments comercials catalans el passat 28 de juny i s’allargarà fins al proper 31 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: