Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’erotisme i l’hedonisme del vi centren el programa dels Juliols de la UB 2019 a Vilafranca

La propera setmana s’iniciarà a Vilafranca una nova edició dels cursos d’estiu que organitza la Universitat de Barcelona sota el títol de Els Juliols. Com sempre amb la cultura del vi d’eix central.

Entre el 8 i el 12 de juliol l’Aula d’Enoturisme de Vinseum acollirà una nova edició del curs Els Juliols de la Universitat de Barcelona. En aquesta dotzena edició dels cursos, el fil conductor és ‘Erotisme i hedonisme del vi’; i com explica el coordinador d’Els Juliols a Vilafranca Joan Cuscó, la temàtica enguany serà més cultural que potser l’edició de l’any passat.

Cuscó recordava que els vins sempre van lligats a les emocions, al gust, als plaers i a través d’aquí s’arriba a l’erotisme.

Parlar de les cultures del vi és l’objectiu principal d’aquests cursos dels Juliols, i Cuscó considera que és un tema prou ampli que els permet mantenir una programació atractiva i variada cada any. El repte sempre és trobar el fil conductor i el professorat que li donin cos.

El curs començarà el 8 de juliol, i té un màxim de 30 places. De moment encara hi ha possibilitat d’apuntar-se, i per fer-ho cal adreçar-se a la web de la Universitat de Barcelona i buscar el curs d’Els Juliols que es fa a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: