Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou restaurant de Cal Figarot a càrrec de Cal Blay ja està en marxa

La idea és tenir una oferta gastronòmica apta i adequada per a tots els gustos i obrir el restaurant a tota la ciutadania vilafranquina i penedesenca.

Des del passat 27 de juny, el renovat restaurant de Cal Figarot ha tornat a obrir les seves portes en aquest cas sota la batuta de l’empresa sadurninenca Cal Blay. En una roda de premsa de presentació oficial, el president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, agraïa la bona predisposició que ha tingut el grup Cal Blay i destacava el gran bagatge en el món de la gastronomia que té l’empresa. Amb Cal Figarot, Cal Blay suma ja 4 restaurants. Des de Cal Blay, el seu gerent Santi Carda, explicava que fer-se càrrec del restaurant del local dels Verds era una oportunitat que no podien desaprofitar.

La idea és tenir una oferta gastronòmica apta i adequada per a tots els gustos perquè es tractarà d’un restaurant en el que els socis tindran molt de pes però també es vol obrir a tota la ciutadania vilafranquina i penedesenca.

Carda explicava que volen aprofitar al màxim la terrassa, sobretot als mesos d’estiu, però la idea no és quedar-se només amb el restaurant sinó tenir un espai obert a festes, sopars de grups, tastos i col·laborar amb qualsevol iniciativa que es faci a la vila com pot ser els dijous de vila-tapa o el cinema a la fresca. Els horaris del restaurant són els dilluns, dimecres, dijous i diumenge de 12 del matí a 12 de la nit.

Els divendres s’obrirà també a les 12 i es tancarà a la 1 ó les 2 de la matinada, depenent dels assajos dels Verds. Dissabte, degut al mercat, serà el dia amb un horari més ampli: obrirà a les 8 del matí i tancarà a la 1 de la nit. Dimarts serà el dia de descans i estarà tancat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: