Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Campionat de Tennis Taula del CTT Vilafranca mostra un bon estat de forma en la 28a edició

Aquesta edició confirma el bon nivell mostrat pels participants en els darrers temps. L’organització, satisfeta pel número d’inscripcions, que els obligà a no acceptar-ne més, dies abans del torneig.

Aquest cap de setmana el pavelló de la Gamba de Vilafranca ha acollit el 28è Campionat de Tennis Taula que organitza el CTT Vilafranca, amb un èxit rotund de participació.

El campionat va estendre’s al llarg de dos dies amb 176 participants que es van batre per ser els millors entre les diferents categories. Els organitzadors valoren positivament el creixement del torneig i aposten per seguir portant un campionat d’aquestes dimensions a la vila. Un campionat que gairebé arriba a la 30a edició i ho fa amb el millor estat de salut, acollint esportistes de la zona i també d’àmbit nacional.

El vice-president del CTT Vilafranca, Olegario Alcalá, es mostrava molt satisfet per la participació massiva i comentava que el proper repte és atreure cada cop més públic, a banda dels acompanyants dels participants.

Tot i les elevades temperatures que han hagut de suportar els participants al llarg del cap de setmana, des de l’organització posen en valor l’alt nivell mostrat pels jugadors, destacant que la competitivitat va en augment any rere any.

En quant als resultats dels campionats, a la categoria de veterans, Castells es va imposar a Blasco. En dobles, la parella formada per Redondo i Salas va vèncer a la dupla de García i Ferrers. En la categoria femenina, Barrera s’endugué els honors en detriment de Mestre. En l’apartat de l’Open B, Olivella va guanyar Ferrús, mentre que al campionat absolut, Salas es va imposar a Casadevall, en una final d’allò més disputada.

Cal destacar que en l’absolut, l’exjugador del CTT Vilafranca, Roger Blanco va quedar en tercer lloc.

A l’entrega dels guardons, va assistir la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, qui va congratular els organitzadors pel gran treball que duen a terme i que fa que aquest torneig sigui una realitat any rere any.

Doblas es mostrava satisfeta perquè la vila tingui un torneig de tennis taula com aquest, amb participants fidels a la competició i als quals ha vist créixer al llarg dels 7 anys que porta com a regidora.

La 28a edició del campionat es va desenvolupar sense cap tipus d’incidència i no es va haver de lamentar cap tipus de lesió o problema físic al llarg del cap de setmana de competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: