Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divuit artistes fan un homenatge a Manuel Vázquez Montalbán al Claustre de Sant Francesc

En el marc del cicle Paraules al Claustre i +, el Claustre de Sant Francesc va inaugurar divendres una exposició col·lectiva amb el títol “Pepe Carvalho. Homenatge a Manuel Vázquez Montalbán”.

Jaume Plensa, Francesc Artigau, Eduard Arranz Bravo, Benet Rossell, Juan José Uslé, José Luis Pascual, Josep Maria Riera i Aragó, Menchu Llamas, Waltraud Maczassek, José Manuel Ciria, Eduardo Arroyo, Miquel Navarro, Abraham Lacalle, Anna Monzó, Joan Pere Viladecans, Maïs, Santi Moiz i Francisco Leiro presenten obres en paper i escultòriques estretament lligades al personatge literari Pepe Carvalho, creat per Manuel Vázquez Montalbán.

L’exposició fa un recorregut pels llibres de Pepe Carvalho. Una proposta que permet presentar aquest famós personatge i al seu autor i alhora mostrar una significativa representació de grans artistes contemporanis. Les obres han estat realitzades sobre paper per tal d’apropar-nos també al suport material amb que s’escriuen els llibres. També hi ha tres peces escultòriques.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 18 d’agost, amb horaris de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda i dissabtes i diumenge d’onze del matí a dues del migdia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: