Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cotxes utilitzats en un robatori per encastament van ser abandonats a Sant Pere Molanta

Detenen dos integrants d’un grup criminal itinerant dedicat a cometre robatoris amb força mitjançant el mètode de l’encastament.

Els autors dels delictes van abandonar cotxes utilitzats en els robatoris a Sant Pere Molanta.

Les detencions s’emmarquen en un operatiu policial conjunt de Mossos d’Esquadra i Policia Nacional. Entre 2018 i 2019 el grup criminal va aconseguir sostreure mercaderies valorades en més d’un milió d’euros.

L’operatiu conjunt ha permès detenir dos homes de 22 i 35 anys, de nacionalitat espanyola, els quals haurien participat en tres robatoris a establiments comercials de Catalunya, i un d’ells en altres onze robatoris a comerços i empreses de Madrid, Toledo i Albacete. Per aquest motiu se’ls considera presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal, robatori amb força i robatori i furts d’ús de vehicles.

Els dos homes formarien part d’un grup criminal especialitzat en cometre robatoris pel mètode de l’encastament, el qual estaria integrat per persones de nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni. Els presumptes delinqüents van abandonar els cotxes utilitzats en un dels robatoris a Sant Pere Molanta.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: