Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un pis de la Carretera de Moja va quedar afectat per un incendi dissabte al matí

Aquest dissabte un incendi va afectar un pis situat a la Carretera de Moja, a l’alçada de la mesquita, concretament es tracta d’un segon pis del número 43 del mateix carrer.

La Policia Local va rebre avís del 112 pels volts de les 11.30h, d’un immoble on semblava ser que hi havia moltes flames. Les patrulles van acudir al lloc per realitzar un tall total del trànsit i reservar espai pels vehicles de Bombers i ambulàncies.

Un cop van intervenir els Bombers, van sufocar el foc i posteriorment van confirmar que a l’interior del pis no hi havia cap persona. Tanmateix, els Bombers van confirmar que no hi havia danys estructurals i que no era necessària la presència d’arquitectes municipals.

Tot i que el pis va quedar inhabitable a causa dels danys materials, els responsables de la vivenda afectada van accedir a l’interior del pis acompanyats pels Bombers per tal de recollir alguns objectes de primera necessitat.

Cap a les 13:10 hores, es va restablir la normalitat a la via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: