Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les piscines d’estiu de Vilafranca es tornen a omplir d’activitats amb l’H2OCI

Al llarg del mes de juliol l’H2OCI omple d’activitat les piscines d’estiu de Vilafranca, amb propostes per a totes les edats i temàtiques diverses.

Aquest passat dimecres a la tarda les piscines Isidre Prunés de Vilafranca acollien un molt bon nombre de banyistes, però també un concert adreçat als més petits i les seves famílies amb el grup d’animació Xiula.

Com explicava la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Anna Doblas, ja s’han iniciat les activitats de la cinquena edició del H2OCI, la proposta estiuenca que ofereix tallers, concerts, xerrades i activitats diverses adreçades a tots els públics per omplir de més contingut les piscines d’estiu de la vila.

Els Xiula van animar amb les seves cançons les famílies que a la tarda van acostar-se fins a la piscina buscant refrescar-se en un dels dies forts de calor d’aquesta setmana. Amb cançons com aquesta van fer ballar tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: