Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Gala SopART recapta més de 30.000 euros pel projecte Invulnerables de Sor Lucia Caram

Els diners es destinaran a projectes per afavorir la igualtat d’oportunitats entre els infants en risc d’exclusió social.

Més de 200 persones van gaudir de la gala SopART que es va fer divendres al restaurant Sumoll de la Granada del Penedès i en la qual es van recaptar més de 30.000 euros per lluitar contra la pobresa infantil. Els diners es destinaran a projectes per afavorir la igualtat d’oportunitats entre els infants en risc d’exclusió social. Els comensals van degustar un menú que combinava tradició i modernitat i un espectacle capitanejat pels directors i conductors del programa La Segona Hora de RAC1 i amb diversos espectacles sorpresa. En Peyu, el Natxo Tarrés, la Beth i l’Itziar Castro van pujar a l’escenari per fer actuacions i l’actriu Anna Bertran va exercir de doble de Sor Lucia Caram en la tómbola solidària que va recollir més de 6.000 euros per la causa.

Els assistents van poder disfrutar de la companyia dels sopartistes compromesos amb el projecte entre els quals hi havia Pilar Rahola, Joel Joan, Artur Mas, Xantal Llavina, Llucià Ferrer, Queco Novell i Mari Pau Huguet. Lluís Llach, que també hi era present, va haver de marxar quan el van informar de la mort de la guitarrista Laura Aymerich.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
00:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: