Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Gala SopART recapta més de 30.000 euros pel projecte Invulnerables de Sor Lucia Caram

Els diners es destinaran a projectes per afavorir la igualtat d’oportunitats entre els infants en risc d’exclusió social.

Més de 200 persones van gaudir de la gala SopART que es va fer divendres al restaurant Sumoll de la Granada del Penedès i en la qual es van recaptar més de 30.000 euros per lluitar contra la pobresa infantil. Els diners es destinaran a projectes per afavorir la igualtat d’oportunitats entre els infants en risc d’exclusió social. Els comensals van degustar un menú que combinava tradició i modernitat i un espectacle capitanejat pels directors i conductors del programa La Segona Hora de RAC1 i amb diversos espectacles sorpresa. En Peyu, el Natxo Tarrés, la Beth i l’Itziar Castro van pujar a l’escenari per fer actuacions i l’actriu Anna Bertran va exercir de doble de Sor Lucia Caram en la tómbola solidària que va recollir més de 6.000 euros per la causa.

Els assistents van poder disfrutar de la companyia dels sopartistes compromesos amb el projecte entre els quals hi havia Pilar Rahola, Joel Joan, Artur Mas, Xantal Llavina, Llucià Ferrer, Queco Novell i Mari Pau Huguet. Lluís Llach, que també hi era present, va haver de marxar quan el van informar de la mort de la guitarrista Laura Aymerich.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
La Cripta
Anna Roig
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: