Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sopar solidari de Vallformosa incrementa substancialment les aportacions a la “fila zero”

Prop de 300 persones han participat a una nova edició del sopar solidari de Vallformosa per millorar la vida de les persones malaltes de càncer.

El sopar solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa de la Fundació Vallformosa que se celebra des del 2008. S’organitza cada estiu a les Caves Vallformosa de Vilobí del Penedès i, enguany, la seva onzena edició tenia lloc aquest passat divendres amb la participació de prop de 300 persones.

Aquest és un acte solidari on s’hi sumen els esforços de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2008 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 s’hi va sumar l’associació penedesenca Ampert, que transporta els malalts de càncer de casa seva al Duran i Reynals, on reben el seu tractament. Els diners recaptats durant aquest acte solidari van destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert.

La presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, explicava que estava molt satisfeta de la participació que han rebut un any més a la iniciativa. També destacava que hi ha hagut un gran increment de les aportacions a la fila zero, arribant als 10.000 euros.

Aquest 2019, l’ICO destinarà els recursos recaptats a millorar la senyalització dels espais del Duran i Reynals.

El sopar solidari va comptar amb l’actriu Clara Segura com a mestra de cerimònies. Segura destacava la importància de seguir treballant per millorar la vida de les persones malaltes de càncer i les seves famílies.

Una de les assistents al sopar solidari de Vallformosa era Sor Lucía Caram, qui posava l’accent en que la iniciativa busca la millora del benestar de les persones.

El sopar solidari de Vallformosa és un compromís social adquirit com a responsabilitat social i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: