Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El microbús d’Ampert ha estrenat la seva nova imatge

El microbús d’Ampert ha estrenat la seva nova imatge

La renovació ha servit per fer més present i visible el logotip de l’entitat així com el suport dels seus patrocinadors oficials.

Des del passat divendres 31 de maig, ja circula per les carreteres el microbús d’Ampert retolat amb la nova imatge corporativa de l’associació, i sobretot, amb el color verd que ha marcat els més d’11 anys de trajectòria de l’entitat.

Amb una retolació moderna i totalment renovada en les seves quatre cares visibles, amb el nou logotip, es fa més present el nom de l’associació i la presència dels patrocinadors oficials.

Des d’Ampert agraeixen la col·laboració desinteressada de les empreses vilafranquines Pellisa Ràfols i Pagà Disseny, per fer aquesta retolació i renovació de la imatge. I també el suport que reben de diverses empreses del territori per donar continuïtat al servei de transport i acompanyament fins a l’ICO que Ampert du a terme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: