Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Doctor Prats, Mishima, Joana Serrat i Sense Sal han protagonitzat el festival Vinya&Art

Les Caves Elyssi by Freixenet, a Sant Cugat Sesgarrigues, van acollir una nova edició del festival Vinya&Art aquest passat divendres i dissabte 14 i 15 de juny.

Els encarregats d’obrir la nit de divendres van ser els Sense Sal amb una fusió de música electrònica i sons llatins. En aquesta ocasió, van presentar les cançons del seu darrer treball discogràfic: «Només tenim la veu». A continuació, el mateix divendres va ser el torn d’un dels plats forts del festival: el concert de Doctor Prats. Amb només quatre anys, els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat i més de 250 concerts per tot el món.

Dissabte hi va actuar la cantautora Joana Serrat, que va presentar el seu darrer disc: «Dripping Springs». Segons la crítica, es tracta del millor àlbum de la artista, el més complert, el més rodó i madur. I Mishima va ser el grup encarregat de tancar el festival d’enguany. El seu concert al Vinya&Art forma part de la seva gira “Mishima fa 20 anys: Potser ens hauríem de preocupar”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: