Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Esteve i Eva Sans presenten ‘Quina Ràbia’, un llibre infantil sobre aspectes emocionals

El llibre pertany a la colecció infantil de “La Colla Pessigolla” i és fruït del treball conjunt de dues vilafranquines.

El llibre ‘Quina Ràbia’ és la quarta entrega de la col·lecció ‘La Colla Pessigolla’, un projecte que ve de la mà d’Edicions Baula i està destinat a primers lectors. Aquestes històries tracten aspectes emocionals i estan protagonitzades per cinc personatges : en Guillem, la Maria, la Joanna, la Paula i el Nil.

Les vilafranquines Anna Esteve i Eva Sans, autores del llibre, van visitar les instal·lacions de Ràdio Vilafranca per parlar sobre aquest projecte en una entrevista pel programa ‘Llegir per sentir’.

El fil argumental del llibre tracta sobre el sentiment de ràbia. Les tres entregues anteriors de la col·lecció tractaven altres sentiments com la tristesa, la por i l’alegria.

Els llibres, que formen part de la col·lecció ‘La Colla Pessigolla’, tenen l’objectiu d’involucrar els infants, treballar les seves emocions i intentar que s’identifiquin amb la història.

La psicòloga Anna Esteve, encarregada dels textos, fa una síntesi d’aquest projecte conjunt i del tipus d’històries que presenten, sempre centrades en un sentiment concret.

A través d’aquesta col·lecció de llibres, les autores presenten un tipus de literatura infantil allunyada del conte i més propera a la novel·la juvenil. La il·lustradora del llibre, Eva Sans defensa l’estil propi d’aquestes publicacions ja que els nens, “a partir d’una edat”, consideren que els contes son “molt infantils”.

A banda d’aquesta publicació, la col·lecció compta amb tres llibres més, que ja estan disponibles a les llibreries: ‘Avui és un gran dia!’, ‘Tots tenim por, tots som valents’ i ‘Fins aviat, Griselda!’. Tots ells estan editats per Edicions Baula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: