Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 1.800 persones participen en la caminada contra el càncer de la Fundació Vallformosa

Per quart any la caminada fa una passejada entre vinyes fins a Vallformosa finalitzant a Vilafranca i recollint diners per alguna entitat que treballa amb malalts oncològics.

Diumenge al matí sortia des de la plaça Onze de Setembre, al barri de l’Espirall, la quarta caminada entre vinyes contra el càncer organitzada per la Fundació Vallformosa en col·laboració amb el Centre Excursionista del Penedès.

Queta Domènech, presidenta de la Fundació Vallformosa, destacava la bona participació, amb més de 1.800 persones, i el fet que moltes d’aquestes repeteixen cada any.

En aquesta quarta edició, els diners recollits es destinaven a l’associació PICAM, de Molins de Rei, que ofereix diferents serveis a pacients oncològics i hematològics. Des de Picam, Pilar Ustrell es mostrasa satisfeta de la bona resposta i remarcava que els engresca a continuar fent activitats.

Aquesta associació treballa també a Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs i Sabadell.

La caminada, organitzada tècnicament des del Centre Excursionista del Penedès, té un recorregut de 12 quilòmetres entre vinyes i assequible per a tota la família que feia parada a la Masia Vallformosa de Vilobí per esmorzar i finalitzava novament a Vilafranca.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: