Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les maquetes i les miniatures de ‘El petit món d’AXA Tarrada’ es poden visitar

Joan Tarrada mostrarà la seva col·lecció de miniatures i maquetisme, ‘El petit món d’AXA Tarrada’, en visites gratuïtes concertades.

El pis superior de les oficines d’AXA Tarrada a Vilafranca, al carrer d’Igualada, acull l’exposició permanent de miniatures i maquetisme de Joan Tarrada. Una exposició que, a partir d’ara, es podrà visitar gratuïtament els dissabtes en visites concertades prèviament.

‘El petit món d’AXA Tarrada’ està integrat per més de 3.400 peces que Tarrada ha anat col·leccionant des de finals dels anys setanta.

Hi ha instruments musicals, vehicles de tota mena, soldats, ràdios, personatges de la mitologia, el cinema i la literatura i molts altres objectes de col·leccionisme que estan sent etiquetats un per un. Però també hi ha les espectaculars maquetes ferroviàries que s’han pogut veure per exemple a les fires de maig, a l’estand d’AXA Tarrada.

Tarrada explica que la seva afició va començar l’any 1976, quan va comprar quatre porquets que tenien exposats a una cansaladeria de París. Amb el temps ha reunit centenars i centenars de porquets, però també moltes altres peces.

El col·leccionista ha explicat que les persones interessades a visitar l’exposició trobaran unes fitxes per concertar la visita a les oficines del carrer Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: