Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 4a edició del Medimàgic homenatjarà el Màgic Andreu

El cap de setmana de l’11 i el 12 de maig tindrà lloc a Mediona la quarta edició del Medimàgic.

El festival de màgia reconeixerà la trajectòria de Màgic Andreu, amb la descoberta d’una placa d’homenatge al mural del Medimàgic, i comptarà amb una gran gala amb la participació de grans noms de l’escena internacional com el televisiu Yunke, la maga alemanya Alana, el madrileny Héctor Mancha, la catalana Maria Altés o la italiana Màgica Gilly, la primera maga professional amb Síndrome de Down.
El mag Selvin, director artístic del festival i presentador de la gran gala màgica destacava la qualitat dels mags i magues participants durant la presentació del Medimàgic, que tenia lloc aquest dimarts al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També apuntava que, a partir d’aquest any, algun dels mags de la gala jove de l’edició anterior formarà part de l’elenc de la gran gala màgica internacional.

Per la seva part, l’alcalde de Mediona Servand Casas apuntava que arribar a les quatre edicions del Medimàgic consolida l’esdeveniment com un dels festivals internacionals de màgia més importants de Catalunya. També posava l’accent en què el Medimàgic recull el testimoni dels sopars màgics que durant 25 anys s’havien organitzat a Mediona i que havien vist passar pel municipi altpenedesenc la majoria de grans noms de la màgica catalana.

Casas també destacava la qualitat dels professionals que participaran a la quarta edició del Medimàgic i l’aposta per la igualtat que s’ha fet amb la programació.
A banda de l’homenatge al Màgic Andreu i la gran gala màgica, el Medimàgic comptarà un any més amb el vermut màgic i la gala de joves mags. El programa complet d’actes i la venda d’entrades es poden consultar al web www.medimagic.net.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: