Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte Cueme d’emprenedoria a les escoles es va cloure dissabte en el marc de les Fires

Dissabte al matí, a la plaça de l’Auditori, es feia la fira de mostra i venda de productes en el marc del Cueme, el projecte que promou l’emprenedoria a les escoles.

Enguany hi han participat 6 escoles de Vilafranca, i uns 300 alumnes, que dissabte després de mesos de treball mostraven els productes que han estat elaborant i els posaven a la venda en les seves cooperatives.

Un projecte que s’impulsa des de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilafranca, però que compta amb la col·laboració indispensable i molt compromesa dels centres escolars que hi participen, com explicava la regidora d’Ensenyament Txell Montserrat.

Després de la mostra i la venda de productes es feia a l’Auditori l’acte oficial de lliurament de records i guardons als alumnes participants en el projecte. Un acte que enguany ha volgut posar-se més en rellevància fent-lo en el marc de la Fires de Maig, en un espai més diferenciat del mercat setmanal on es feia fins ara. I acabant a l’Auditori per tal que tant els alumnes, les seves famílies i els professors que hi participen poguessin gaudir millor de l’acte de cloenda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: