Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca vol un acord amb ADIF i aprofitar els diners compromesos per a inversions

El cap de llista del PP, Miquel Tarrada, acompanyat de l’actual regidor Josep Ramon i el component de la candidatura Miguel Àngel Arroyo han explicat les seves propostes en relació a infraestructures.

La trobada amb la premsa es feia a l’estació de rodalies, ja que els populars defensen que l’Ajuntament ha d’arribar a un acord satisfactori amb ADIF per tal que s’acabin els treballs pendents relacionats amb la cobertura de les vies i la reforma de l’estació.

Tarrada remarcava que aquest acord hauria de permetre disposar d’una part dels diners que l’ajuntament té compromesos per el conveni signat amb ADIF. Es tracta de 23,5 milions d’euros que estan reservats per l’Ajuntament per pagar la cobertura de les vies a ADIF. Els populars expliquen que d’aquesta quantitat s’haurien des descomptar més de 5 milions d’euros que l’Ajuntament ja ha invertit per modificacions de projectes i treballs realitzats per l’administració local.

Uns diners que Tarrada explica es podrien destinar a inversions.
En relació a les infraestructures ferroviàries el PP destaca que cal incrementar la freqüència del pas de rodalies. Miguel Àngel Arroyo comenta que tècnicament seria factible arribar a freqüències de 15 minuts durant tot el dia.

El PP proposa també fer passar alguns dels regionals que actualment circulen per la costa per la línia de Vilafranca; instal·lar el tercer carril que faciliti l’aturada dels AVE a l’estació vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: