Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària

Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària

Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya i al decàleg de sostenibilitat integral.

L’empresa cooperativa de segon grau CEVIPE s’ha adherit a l’Acord de Bones Pràctiques Comercials que promou el Departament d’Agricultura de la Generalitat. Aquest acord té com a objectiu augmentar l’agilitat i la seguretat en les transaccions comercials i millorar-ne l’eficiència. A més també pretén millorar la informació que reben els consumidors, la traçabilitat i la seguretat alimentària, així com la sostenibilitat i el benestar animal.

L’adhesió al Codi Bones Pràctiques Comercials comporta una sèrie d’obligacions que es resumeixen en la millora de cinc punts: les pràctiques comercials, la percepció del consumidor, la comercialització, creixement i orientació del mercat, l’eficiència i desenvolupament tecnològic i l’aplicació, interpretació i seguiment de l’Acord.

Cevipe recentment també s’ha inscrit al llistat d’indústries alimentàries adherides al decàleg de sostenibilitat integral, com a empresa agroalimentària sostenible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: