Diumenge, 26 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vendrell (En Comú Podem) defensa la necessitat de polítiques ambientals en un acte a Vilafranca

El diputat d’En Comú Podem Josep Vendrell posa el focus en les polítiques ambientals per contribuir a la millora de la vida de la gent.

Vilafranca en Comú organitzava aquest dijous al vespre, al Claustre de Sant Francesc, un acte de campanya per les eleccions generals sobre economia, treball i territori. El protagonista principal era el diputat d’En Comú Podem al congrés Josep Vendrell, que ocupa el número 10 a la llista per Barcelona de cara als comicis d’aquest diumenge.

Vendrell va abordar qüestions relacionades amb les polítiques econòmiques i socials, parant especial atenció en totes aquelles persones que segueixen arrossegant els efectes de la crisi: amb precarietat laboral i dificultats per accedir a un habitatge com a principals problemes. Però el diputat també va posar el focus en els efectes del canvi climàtic i la necessitat d’actuar des de ja amb polítiques ambientals clares per contribuir a la millora de la vida de la gent.

D’altra banda, Vendrell va afirmar que no estem davant d’unes eleccions «normals» sinó que la ciutadania de l’estat s’enfronta a la possibilitat de patir una «involució reaccionària» amb l’entrada de la ultradreta a les institucions.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Llargs i curts
La sardana, la seva història i els seus compositors
08:00
Música essencial
Brahms - Concerts per piano
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón

Penedès Televisió

07:30
Cuines del món
Jamal Boulman - Msemen
07:45
Programa sindical
Al carrer per emmalaltir
08:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: