Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aparcament de la Rambla de Sant Francesc disposa de 4 punts de càrrega per a cotxes elèctrics

Des de finals de gener estan operatius aquests punts de càrrega a l’aparcament soterrat de la Rambla, que s’afegeixen a altres que ja hi ha amb caràcter públic a l’aparcament de darrera l’Arxiu.

El director general de Saba Aparcaments, Jordi Díez, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, ha explicat que es tracta d’una aposta per la mobilitat més sostenible que des de l’empresa estant fent de moment en 36 aparcaments dels que disposen a Catalunya.

Díez remarcava que en aquests 3 mesos, en aquests 36 aparcaments s’ha aconseguit un estalvi d’emissions de CO2 equivalent a unes 5 tones.

Per poder fer us d’aquests punts de càrrega cal que els usuaris es donin d’alta a l’aplicació ecar, Endesa club d’Autorecàrrega, per poder fer la reserva del punt de connexió.

Joan Manel Montfort recordava que ja fa temps que l’ajuntament treballa en la línia de reduir les emissions de CO2, i que en quan a la mobilitat ja s’han fet renovacions de vehicles de la flota municipal en aquest sentit.

El regidor comentava la satisfacció de poder augmentar, amb aquesta decisió de Saba, els punts de càrrega per a cotxes elèctrics a Vilafranca tot recordant per exemple els punts de recàrrega públics que hi ha darrera de l’Arxiu Comarcal. Montfort també apuntava què, com ja van explicar dilluns en la presentació de l’ampliació del carril bici fins a l’edifici de l’Àgora, la voluntat és instal·lar allà quatre punts més de recàrrega per a cotxes i un per a bicicletes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: