Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La quarta edició de Ritmes Solidaris vol assolir els 1.250 àpats en beques menjador

El dissabte 27 d’abril, a partir de les 6 de la tarda i al Teatre Casal de Vilafranca, Creu Roja Alt Penedès organitza la quarta edició del festival Ritmes Solidaris.

L’acte de presentació es va celebrar aquest dilluns al menjador escolar de l’Escola Pau Boada de Vilafranca.

Ritmes Solidaris és un festival de dansa que busca recaptar fons per a l’alimentació infantil mitjançant el finançament de beques menjador. El festival compta amb l’actuació de representants del Gimdans, l’Escola de Dansa Assumpta Trens i el CAS.

La iniciativa va sorgir fa quatre anys de la mà del vilafranquí Josep Curto, actualment el voluntari en actiu més veterà de la Creu Roja. Amb la col·laboració del Casal va néixer el festival Ritmes Solidaris, que ja compleix la quarta edició amb l’objectiu de garantir una dieta equilibrada i saludable a tots els nens i nenes de la comarca que la necessitin.

L’any passat es van recaptar 6.100€, i es van destinar a cobrir el 50% de les beques menjador de 1.000 àpats. En aquesta ocasió la Creu Roja s’ha marcat un objectiu més ambiciós: la intenció és proporcionar un total de 1.250 àpats, que suposen uns 7.500€.

El festival s’emmarca en la campanya de Creu Roja Donem-li la volta, és gratuït però s’hi instaura una taquilla inversa amb un pressupost mínim de 5€ per a qui vulgui col·laborar; i també s’ha posat a disposició dels interessats una fila zero per a qui no pugui assistir a l’acte i vulgui contribuir a la iniciativa. En aquest cas caldrà trucar a la Creu Roja, al 93 891 53 00.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
'Festa Major' - La Trinca i molt més
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia en Salut Mental de Vilafranca

Penedès Televisió

16:30
Tremolors
Històries de la batalla de l'Ebre
17:00
Coses de salut
Medicina d'abans i d'ara / La salut dental
17:30
Famílies i escola
Diàlegs i debats sobre temes educatius

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: