Dimarts, 15 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La quarta edició de Ritmes Solidaris vol assolir els 1.250 àpats en beques menjador

El dissabte 27 d’abril, a partir de les 6 de la tarda i al Teatre Casal de Vilafranca, Creu Roja Alt Penedès organitza la quarta edició del festival Ritmes Solidaris.

L’acte de presentació es va celebrar aquest dilluns al menjador escolar de l’Escola Pau Boada de Vilafranca.

Ritmes Solidaris és un festival de dansa que busca recaptar fons per a l’alimentació infantil mitjançant el finançament de beques menjador. El festival compta amb l’actuació de representants del Gimdans, l’Escola de Dansa Assumpta Trens i el CAS.

La iniciativa va sorgir fa quatre anys de la mà del vilafranquí Josep Curto, actualment el voluntari en actiu més veterà de la Creu Roja. Amb la col·laboració del Casal va néixer el festival Ritmes Solidaris, que ja compleix la quarta edició amb l’objectiu de garantir una dieta equilibrada i saludable a tots els nens i nenes de la comarca que la necessitin.

L’any passat es van recaptar 6.100€, i es van destinar a cobrir el 50% de les beques menjador de 1.000 àpats. En aquesta ocasió la Creu Roja s’ha marcat un objectiu més ambiciós: la intenció és proporcionar un total de 1.250 àpats, que suposen uns 7.500€.

El festival s’emmarca en la campanya de Creu Roja Donem-li la volta, és gratuït però s’hi instaura una taquilla inversa amb un pressupost mínim de 5€ per a qui vulgui col·laborar; i també s’ha posat a disposició dels interessats una fila zero per a qui no pugui assistir a l’acte i vulgui contribuir a la iniciativa. En aquest cas caldrà trucar a la Creu Roja, al 93 891 53 00.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Els esports
Bàsquet. Xamba - Nou Esplugues
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: