Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La poeta vilafranquina Isabel del Pilar Valero ha presentat el seu nou poemari, ‘Tessel·les’

L’acte, organitzat per l’Editorial Gregal i La Cultural Llibreria, va permetre conèixer més a fons aquest segon poemari que publica Isabel del Pilar Valero.

L’autora es va acompanyar de la prologuista del llibre, Pili Garcia, i l’epiloguista Mercè Bagaria, així com la il·lustradora Núria Tomàs i el músic Roger Subirana per fer una presentació completa i multidisciplinar.

L’acte, organitzat per l’Editorial Gregal i La Cultural Llibreria, va permetre conèixer més a fons aquest segon poemari que publica Isabel del Pilar Valero. Titulat ‘Tessel·les’, el llibre ofereix una particular mirada sobre el temps a través de poemes que són imatges que, d’una manera o altra, han estat importants per a l’autora.

‘Tessel·les’ és, en realitat, el recull de quatre poemaris que han estat distingits amb diversos reconeixements per separat i que, en el llibre han estat articulats gràcies al concepte temps i amb l’ajut d’una il·lustració cíclica de Núria Tomàs i introduccions en forma de prosa poètica.

Isabel del Pilar Valero ha treballat tots els poemes que apareixen a ‘Tessel·les’ amb un requisit indispensable: la musicalitat.

‘Tessel·les’ és el segon llibre de poemes de Valero després de ‘De teulades en amunt’, també publicat per Gregal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: