Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre de Conchi Hito ‘El desván de Villa Serena’ estrena banda sonora

Una performance a tres bandes, amb Conchi Hito, la poeta Isabel del Pilar Valero i la pianista Mar Navarro, va permetre escoltar la banda sonora acompanyada de fragments del llibre.

L’estrena va tenir lloc aquest dimecres al vespre a l’escola de música ‘Emocions musicals’ de Santa Margarida i els Monjos en una performance protagonitzada per l’autora, la poeta Isabel del Pilar Valero i la pianista Mar Navarro. ‘El desván de Villa Serena’ és un llibre d’aventures i fantasmes per a lectors i lectores a partir de nou anys que Conchi Hito va publicar l’any passat amb Bòbila Libros i que ha tingut molt bona rebuda.

L’escriptora vilafranquina va assistir a la presentació del poemari d’Isabel del Pilar Valero ‘De teulades en amunt’ a la biblioteca de Sant Quintí de Mediona i allà va veure la rapsoda en acció acompanyada al piano per la Mar Navarro. En aquesta trobada va néixer la llavor per dotar el llibre de banda sonora.

Hito explicava que estava molt emocionada per l’experiència i el seu resultat i que l’entesa entre les tres havia estat molt fàcil.

En la presentació de la banda sonora de ‘El desván de Villa Serena’ tant Hito com Valero van llegir alguns fragments del llibre amb el piano de Navarro com a acompanyament.

‘El desván de Villa Serena’ és un llibre trepidant que narra les aventures dels fantasmes que habiten les golfes d’una casa i els nous inquilins de l’habitatge davant d’un misteriós assassí que actua de matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: