Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP proposa una rebaixa fiscal per afavorir la natalitat

També per a la gent gran i fomentar el desenvolupament econòmic.

El candidat del PP a les properes eleccions municpals a Vilafranca, Miquel Tarrada, acompanyat del número dos i actual regidor, Josep Ramon, han exposat les seves propostes relatives a hisenda per l’ajuntament de Vilafranca. Propostes que Tarrada ha resumit com una baixada fiscal per afavorir les famílies, a la gent gran i per el desenvolupament econòmic.
En primer lloc i per fer front a un dels problemes de la nostra societat, com és la debilitat demogràfica, proposen llars d’infants gratuïtes a les famílies treballadores i mesures per reduir el cost de la vivenda a les famílies nombroses.

També proposen la reducció d’un 50% de la taxa d’escombraries per a les famílies nombroses. I per a la gent gran un descompte del 100% de la taxa, si perceben una pensió inferior al 150% del salari mínim.
D’altra banda per afavorir l’activitat econòmica proposen reduir la taxa d’obertura d’establiments. Una taxa que consideren desproporcionada a Vilafranca, de manera que ja van al·legar en contra i que consideren que pot ser fins i tot il.legal.

Des del PP també proposen una reducció del 50% a les activitats subjectes a llicència ambiental, perquè consideren que a Vilafranca està molt per sobre de les fixades a d’altres ajuntaments com poden ser Olèrdola o els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: