Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arriba la vuitena edició del programa Accelera el creixement

Arriba la vuitena edició del programa Accelera el creixement

S’inicia la vuitena edició del projecte Accelera el Creixement adreçat a impulsar pimes amb un elevat potencial de creixement.

Accelera el Creixement és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, on el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès participen com agents de referència del programa per a les empreses del territori interessades en participar.

L’objectiu d’aquest projecte és ajudar a les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l’estratègia empresarial, la transformació digital, la internacionalització, l’equip directiu i la comercialització i el marketing.

El projecte està adreçat a pimes amb 3 treballadors o més, que tinguin 5 o més anys de vida, que tinguin la matriu o centre de decisió a la província de Barcelona i voluntat d’invertir en el seu creixement.

Les empreses interessades han passar per un procés de selecció per figurar entre les 50 seleccionades per aquest any 2019.

Les empreses interessades en participar al programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins el 3 de juny al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i al Servei de Creació d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès o mitjançant la web del programa http://acceleraelcreixement.com/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: