Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vilafranquí ha mort mentre treballava en unes obres a Masquefa

L’home estava realitzant unes obres a la carretera B-224z, al terme municipal de Masquefa, quan l’excavadora que conduïa ha bolcat i ha quedat atrapat sota la màquina.

Un home de 64 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilafranca ha mort aquest matí a causa d’un accident mentre conduïa una excavadora en unes obres al municipi de Masquefa. Agents de dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada han rebut un avís a les 08.40 h d’aquest matí informant que un home havia quedat atrapat sota una màquina excavadora. L’home estava realitzant unes obres al costat de la carretera B-224z, al terme municipal de Masquefa, quan l’excavadora que conduïa ha bolcat i ha quedat atrapat sota la màquina. Quan els mossos han arribat al lloc dels fets l’home ja estava mort. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, una patrulla de la Policia Local de Masquefa, personal del Sistema d’Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat.

La Unitat d’Investigació de la comissaria d’Igualada ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Martorell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: