Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira musical incorpora l’orgue de l’església de la Santíssima Trinitat

En total, des del dilluns 11 de març i fins al dimarts 19 de març passaran per la fira musical més de 1.500 nens i nenes.

La fira musical és una iniciativa impulsada des de fa molts anys per l’Ajuntament de Vilafranca en coordinació amb el professorat de música de les escoles. Durant una mica més d’una setmana, tot l’alumnat de primer a quart de primària de les deu escoles de la vila participa en audicions per conèixer en viu i en directe els instruments musicals que prèviament han estudiat a les aules.
Aquest curs, els nens i nenes han pogut conèixer el quartet de corda fregada, violí, viola, violoncel i contrabaix, els instruments tradicionals catalans i l’orgue. Per primer cop les audicions han permès mostrar un orgue real, rebent els nens i nenes a l’església de la Santíssima Trinitat.
La coordinadora de les activitats de sensibilització musical de primària Sara Maraver explica aquesta novetat i com viuen els infants la fira musical.

A banda de l’orgue, que l’alumnat pot conèixer a l’església, el quartet de corda actua a una de les sales de l’escola municipal d’arts Arsenal i els músics que mostren els instruments tradicionals catalans reben els nens i nenes a la Sala dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: