Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cor de Teatre ha presentat la seva particular visió sobre La Ilíada i l’Odissea a Cal Bolet

A través de l’espectacle, el públic va poder viure en directe la famosa Guerra de Troia i les aventures d’Ulisses de retorn a Ítaca en una odissea musical.

‘Troia, una veritable odissea!’ és un espectacle inspirat en La Ilíada i l’Odissea, en què els trenta intèrprets de Cor de Teatre ens fan viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.
L’espectacle es va poder veure a Cal Bolet aquest diumenge al vespre.

El guionista i director musical David Costa explicava poc abans de la representació que es tracta d’un espectacle sense text, una fusió escènica i musical potent, expressiva i molt plàstica des de la mirada de Cor de Teatre.

Costa destacava que l’espectacle pot arribar a tots els públics, tant als entesos com a aquelles persones que volen aprofundir sobre els mites més coneguts.

A través de l’espectacle, el públic va poder viure en directe la famosa Guerra de Troia i les aventures d’Ulisses de retorn a Ítaca en una odissea musical que és, alhora, un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: