Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hivernacle tanca la sisena edició atraient més públic de fora de Vilafranca

El festival d’hivern del Penedès, l’Hivernacle, ha portat a Vilafranca en la seva sisena edició Mishima, The New Raemon, Xavier Calvet, The Bird Yellow i Davy Lyons.

Tots els concerts han tingut lloc aquest cap de setmana a l’Auditori Municipal, excepte el del cantautor irlandès Davy Lyons, que tancava el festival aquest diumenge al migdia al Claustre de Sant Francesc.

L’Hivernacle ha afrontat una edició de més gran format, amb la majoria de grups tocant amb banda, i amb el canvi d’emplaçament, de Cal Bolet a l’Auditori, com a una de les novetats principals. Al teatre municipal s’estan solucionant deficiències tècniques que no permetien fer-hi enguany les actuacions de l’Hivernacle.

El director artístic del festival, Carles Ribot, destaca que es manté el concepte de proximitat entre públic, músics i organització que va veure néixer la iniciativa.

El festival ha comptat en aquesta sisena edició amb força públic de fora de Vilafranca, un fet que referma el concepte de Festival d’Hivern del Penedès que s’ha consolidat en les darreres edicions.

Una de les actuacions més esperades del sisè Hivernacle tenia lloc el dissabte a la nit amb Mishima. La banda, que porta 20 anys de trajectòria, continua girant ‘Ara i res’ després de dos anys.

Des de l’organització expliquen que estan satisfets amb aquesta nova edició del festival per la qualitat de l’aposta musical i la resposta entusiasta del públic que ha assistit als concerts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: