Dijous, 25 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’atur ha augmentat el mes de gener a l’Alt Penedès però no tant com l’any passat

El mes de gener acostuma a ser un mes d’increment de registre d’aturats, un cop passades les festes i la temporada de vendes de Nadal.

També aquest mes de gener ha augmentat l’atur a la comarca de l’Alt Penedès. Concretament en 74 persones més que al desembre, amb un total de 5.452 aturats a la comarca. A Vilafranca l’augment ha estat de 39 persones, arribant als 2.271 aturats. A Sant Sadurní l’increment és de 48 persones més a les llistes de l’atur, amb 538 aturats. Als Monjos l’augment és de 4 persones, situant-se en els 400 aturats i a Gelida l’increment és de 19 persones amb un total de 386 aturats al mes de gener.

Tot i l’increment del primer mes de l’any, si es comparen les xifres amb l’any passat cal dir que l’augment del gener ha estat inferior, i que en un any, amb dades de gener a gener l’atur a l’Alt Penedès s’ha reduït en 379 persones.

En relació al conjunt de Catalunya, al gener, l’atur registrat ha pujat en 5.469 persones, un lleuger increment respecte al mes passat i l’increment més important des del 2015. En relació amb el gener del 2018, hi ha 24.000 aturats menys. En dades d’afiliacions a la Seguretat Social, les xifres són més altes. Hi ha prop de 34.500 persones menys treballant al gener que al desembre, sobretot al sector comerç i hostaleria.

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock
22:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic

Penedès Televisió

20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: