Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sessió del migdia del concert ‘Black music pels més petits’ ha exhaurit les entrades

La sessió del migdia del concert ‘Black music pels més petits’ ha exhaurit les entrades

Per a la sessió de dos quarts d’onze del matí encara resten localitats disponibles.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha anunciat que s’han exhaurit les entrades per al concert de les dotze del migdia ‘Black music pels més menuts’ de la companyia Pels més menuts programat per al dia 24 de febrer a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Per a la sessió de dos quarts d’onze del matí encara resten localitats disponibles.

Les entrades es poden adquirir al web Espectacles Vilafranca o a les taquilles del Teatre Cal Bolet, els dijous de 6 a 8 de la tarda.

El concert ‘Black Music pels més petits’ és una proposta per oferir als més menuts un repertori de peces musicals que volen ser un viatge per la història de la música negra, des de les cançons espirituals fins al funky.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: