Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma Obrim el Molí d’En Rovira aconsegueix 400 signatures per aturar el pla de Comerç

Estan decebuts amb les declaracions fetes per l’alcalde en les que s’assegura, segons diuen, que no es tindran en compte les al·legacions que demanin aturar el projecte.

En pocs dies, la plataforma Obrim el Molí d’En Rovira, formada per diferents veïns i veïnes del barri, ha aconseguit 400 signatures amb l’objectiu d’aturar el projecte de l’equip de govern sobre el c/ Comerç i que està portant tanta polèmica.

Des de la plataforma han volgut mostrar la seva decepció sobre les declaracions de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull. Segons diuen, Regull va afirmar que no tindria en compte les al·legacions que demanin aturar el projecte. Tal com explica un dels membres de la plataforma, Josep Oller, lamenten aquest «menysteniment».

En relació a les al·legacions, sobre aspectes puntuals, presentades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Molí d’en Rovira, des de la plataforma han volgut especificar que aquestes al·legacions han estat presentades per la junta. En aquest sentit, creuen que no es recull ni la veu del soci de l’associació ni del veïnat en general.

Les principals preocupacions dels veïns i veïnes al voltant del pla del carrer Comerç són, sobretot, la manca d’informació prèvia, la mobilitat i el fet que es pugui tractar d’un cas d’especulació econòmica.

La idea ara és seguir fent accions per reivindicar el dret de participació, volen que s’escolti el veïnat del barri i de Vilafranca i per això han previst demanar una entrevista amb l’alcalde per exposar personalment els motius de la plataforma i les preocupacions dels veïns i veïnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: