Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat d’artesans, brocanters i pintors omple d’activitats la Rambla de Sant Francesc

Aquesta setmana estaven acompanyats de les sardanes organitzades per Vilafranca sardanista; i la propera setmana hi tornaran coincidint amb la Festa del Xató.

Diumenge al matí la Rambla de Sant Francesc va acollir una nova edició del mercat d’artesans, brocanters i pintors de l’Alt Penedès, que se celebra de manera habitual cada segon diumenge de mes. En aquesta ocasió, com acostuma a passar en els mesos de més fred, va costar que la gent sortís a passejar. Com explica la representant del col·lectiu d’Artesans, Brocanters i Pintors del Penedès que organitza aquest mercat, Anna Subirats, el fet que a partir de les 12 es fessin també sardanes va ajudar a portar més gent a la rambla.

Subirats remarca que normalment a partir del mes de març, i amb les temperatures més suaus, el moviment de visitants al mercat és més gran. De manera més immediata però, espera que aquest proper diumenge coincidint amb la celebració de la Festa del Xató, hi hagi també molt animació.

Com és habitual, el mercat d’artesans, brocanters i pintors del Penedès ofereix un ventall molt ampli de productes a la venda, i s’hi sumen també tallers adreçats als més petits.

Aquest passat cap de setmana, els visitants al mercat van poder gaudir també de les sardanes, organitzades per Vilafranca Sardanista, i a càrrec de la Cobla Reus Jove que a partir de les 12 del migdia van fer ballar força gent a tocar del monument a Milà i Fontanals. Com remarcava Anna Subirats, quantes més coses i més diverses es facin millor per a tots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: