Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de sis instituts de la comarca presenten els seus projectes de recerca al Vinseum

Per tercer any l’Auditori de Vinseum acollia la presentació d’aquests treballs de recerca d’estudiants de batxillerat en el marc del projecte escoles amigues.

Dimarts l’Auditori de Vinseum va acollir l’acte de presentació de projectes de recerca que han realitzat alumnes de batxillerat de sis centres de la comarca. Una presentació que es feia per tercer any en el marc del projecte Escoles Amigues de Vinseum.

Com explica Laia Pérez, responsable d’Educació de Vinseum, es va demanar que es presentessin treballs que tinguessin a veure amb el món del vi o el cava, o amb el territori. Les propostes, bàsicament de recerca històrica, eren força variades.

En aquesta ocasió participaven els sis instituts de la comarca que cursen batxillerat, tot i que finalment en la presentació que es va fer al Vinseum no hi va poder assistir la representant l’Intermunicipal de Sant Sadurní.

Des de Vinseum es valora positivament aquesta experiència, i el projecte Escola Amiga que permet interactuar amb els centres d’ensenyament de la comarca.

Els alumnes van anar presentant davant dels assistents a l’acte el seu treball de recerca. Un projecte que han realitzat en el marc dels estudis de segon de batxillerat dels seus respectius centres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: