Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium busca artistes per una exposició benèfica al Fòrum Berger Balaguer

Sota el nom de «Lliberart», aquesta mostra artística destinarà els beneficis de les obres que cedeixin els autors a la Caixa de Solidaritat pels presos i exiliats polítics.

Durant cinc setmanes, concretament del 22 de març al 21 d’abril, s’exposaran al Fòrum Berger de Vilafranca i es podran comprar fins a la tercera setmana, que entraran a subhasta. Les peces poden ser de qualsevol disciplina artística, des de la pintura a l’escultura, passant per la fotografia o la il·lustració. Des de l’entitat ja s’han posat en contacte amb una quinzena d’artistes del territori i ara volen fer extensiva la proposta a qualsevol persona que vulgui fer un donatiu, sempre i quan hagi participat amb anterioritat en alguna exposició. Jordi Parellada, president d’Òmnium a l’Alt Penedès, explica que la resposta inicial ha estat molt positiva.

Tot i que els beneficis es destinaran a la Caixa de Solidaritat, la temàtica de les obres és lliure, tal com exposa el vicepresident comarcal d’Òmnium Eduard Barrobés.

Cada artista posarà un preu a la seva obra, tot i que des d’Òmnium han establert un preu mínim de 50 euros i un màxim de 500. A més, tal com apunta la vocal de l’entitat Dolors Albanilla, aquelles persones que ho desitgin podran fer un donatiu a la Caixa que hi haurà a la mateixa sala expositiva.

Alguns dels noms confirmats són la Neus Villar, la Catherine Bergsrud, el Jordi Llongueras, la Camila Pérez, la Maria Alemany, l’Assún Savall, el Lluís Montaner, la Maria Rosa Farré, la Montse Plans, el Xavier Chorto o la Dolors Rovira, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: