Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Ramon Sogas no tornarà a encapçalar la llista del PP a Vilafranca

El jove de 25 anys, Miquel Tarrada, serà el candidat dels populars a la capital de l’Alt Penedès.

El PP de Catalunya ha tancat les primeres quatre candidatures per les municipals a l’Alt Penedès i a Vilafranca i a Pontons hi ha canvi de candidats.

Regidor i portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès des de l’any 2003, Josep Ramon Sogas, no tornarà a presentar-se. Josep Ramon, que exerceix d’advocat a Vilafranca també va ser regidor de l’Ajuntament i conseller en el Consell Comarcal de l’Alt Penedès entre els anys 1995 i 1999. En el seu lloc encapçalarà la llista del PP el jove Miquel Tarrada, que des del 2013 és el president de Noves generacions a Vilafranca. Tarrada és llicenciat en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i en els darrers cinc anys ha participat activament a la junta local del PP.

D’altra banda també hi haurà canvi de candidat a les properes eleccions municipals a Pontons, l’únic municipi de Catalunya on el PP té l’alcaldia. Es tracta d’un canvi ja previst i per motius de salut. A finals del passat mes de novembre ja es va fer el relleu a l’alcaldia de Pontons. Després de prop de 20 anys, Lluís Caldentey va deixar el càrrec i el nou candidat a les municipals serà l’actual alcalde, Josep Tutusaus.

El comitè electoral PP també ha anunciat que repetiran com a candidats el regidor de Sant Sadurní, Carles Jiménez, que encapçalarà la llista popular a la capital del cava i la presidenta del PP a l’Alt Penedès, Dolors Morera, que tornarà a ser la candidat del PP al municipi de Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: