Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Filibusters presenten les seves noves propostes musicals dissabte al Casal Popular

El grup incorpora per primer cop peces cantades i amplia el seu repertori amb cançons de fora dels països catalans. El concert de dissabte servirà per presentar-se amb aquest nou format a Vilafranca.

Fa 15 anys que toquen per carrers i places d’arreu amb la música de caire tradicional i popular catalana com a màxim exponent; però des de fa alguns mesos Els Filibusters estan experimentant amb noves propostes que passen per ampliar el seu repertori i per la presència per primer cop de la veu en les peces que interpreten.
Dissabte al vespre presentaran aquesta nova proposta musical en un concert al Casal Popular de Vilafranca. Un concert a partir de la mitjanit i que servirà també per acomiadar l’equip que ha estat gestionant l’espai gastronòmic del Casal. Marcel Martínez, membre de Els Filibusters, comenta que preparen ja un dics per aquest 2019.
Les principals novetats que incorporen Els Filibusters en aquesta nova etapa són d’una banda la incorporació de la veu amb temes cantats; una ampliació del seu repertori a peces de fora dels països catalans, i també nous instruments.
De fet ja han fet alguns concerts amb aquesta nova composició del grup, però el de dissabte serà la seva presentació a Vilafranca.
Com recordaven tres dels membres del grup dimecres a la tarda, quan van ser entrevistats al programa El Teu Aire de Ràdio Vilafranca, la intenció és fer coses que els agradin i continuar creixent musicalment després de 15 anys tocant junts. De moment, les sensacions que han recollit en els concerts que han fet amb aquesta nova proposta han estat molt positives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: