Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sensibilitzar i reflexionar sobre la criança a través del joc en un taller de Servis Socials

El taller es va organitzar des de Serveis Socials de l’Ajuntament en el marc de la campanya de Creu Roja “Cap infant sense joguina”, amb les famílies que hi paricipen

Ja fa 3 anys que els Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca organitzen en el marc d’aquesta campanya de Creu Roja una activitat adreçada a les famílies per tal de potenciar el joc i la relació entre els infants i els seus progenitors.
Com explica l’educadora dels Serveis Socials de l’Ajuntament, Irene Granados, que és la referent en relació amb aquesta campanya es van plantejar com ampliar la seva participació ja que fins a les hores pràcticament se centrava només en la derivació de les famílies per participar-hi. La idea va ser fer una acció per ajudar a sensibilitzar i reflexionar sobre la criança, l’espai de joc i els moments compartits amb els infants.
En aquesta ocasió es va fer un tres en ratlla, amb taps de suro i zona de joc de feltre que permet plegar-lo i poder-lo dur a tot arreu. Granados remarcava la voluntat de col·laborar amb les famílies, per tal que els pares i mares s’empoderin i gaudeixin d’aquestes estones amb els seus fills.
L’acte el va obrir el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament Ramon Zaballa, i després els participants es van dividir en grups per diferents sales de l’Escorxador per tal de participar en el taller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: