Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La venda d’entrades per a la nova temporada d’espectacles s’obre a tothom aquest dissabte

El Servei de Cultura destaca la diversitat d’espectacles i l’aposta per la dansa i la creació local a la nova temporada.

Després de tres dies, 12, 13 i 14 de desembre, de venda exclusiva pels titulars de carnet d’amic de Cal Bolet i l’Auditori, aquest dissabte s’obre la venda d’entrades per als espectacles de la nova temporada, que va de febrer a juny.

La temporada va ser presentada aquest dilluns en un acte públic presentat per l’actor Biel Duran a Cal Bolet. Un cop més es planteja una programació variada, amb la voluntat d’arribar a l’espectre de públic més ampli possible. Però, des del Servei de Cultura, a més d’aquesta diversitat de propostes destaquen l’aposta per la dansa, amb tres espectacles i una nova edició del Dansòmetre, i la creació local, amb presència de vilafranquins i vilafranquines en molts dels espectacles.

Una altra de les característiques de la nova temporada és l’estrena de nous espais, sovint a l’aire lliure, i la voluntat d’arribar al públic en edat escolar.

La temporada de febrer a juny s’ha presentat abans del que era habitual per tal que la gent pugui regalar cultura aquestes festes de Nadal.

Tots els detalls sobre la programació i els espectacles es poden consultar a la pàgina web Espectacles Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: