Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins a final d’any uns 700 joves s’acostaran a l’espai per a joves de la Pelegrina

Fins a final d’any, s’han organitzat un seguit de visites amb alumnes de batxillerat, cicles formatius i segon grau d’ESO a l’equipament per a joves que s’ha instal·lat en aquest antic mercat.

La intenció és explicar als joves quines son les característiques i possibilitats amb que s’ha dissenyat aquest espai, i que puguin veure en directe com ha quedat distribuït, a manca de completar l’equipament.
Núria Albornà, que és la responsable del nou espai jove és l’encarregada de conduir la visita, que en aquets cas s’adreçava a alumnes de segon de batxillerat de l’institut Milà i Fontanals. Albornà comenta que se’ls explica tot el procés participatiu que s’ha seguit per pensar aquest equipament, i es comenta com està previst acabar-lo. La resposta que reben d’aquestes visites són positives i desperten la curiositat dels joves.
De moment hi ha passat ja uns 270 joves, i la intenció és que a finals de desembre la xifra superi els 700 joves que s’hagin acostat fins a aquest espai.
El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, destacava que s’estava ja encarant la recta final per recuperar després de 16 anys un espai municipal destinat als joves de Vilafranca.
Un procés que ha estat complex i llarg, però que ha aportat moltes coses gràcies a que s’ha comptat amb una gran participació juvenil.
En la visita que fan a aquest espai els i les joves poden veure com s’ha dut a terme tot el procés, conèixer directament els espais de qui disposarà l’equipament i fins i tot començar ja a apuntar possibles activitats que voldrien dur-hi a terme.
De moment, abans d’acabar l’any ja s’hi faran algunes accions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: